Ιατρείο

 

 
 
Tο οδοντιατρείο βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο, στα όρια με Άλιμο και Παλαιό Φάληρο. Η πρόσβαση στο ιατρείο είναι εύκολη, μια και είναι σε κεντρικό σημείο, κοντά στο αστυνομικό τμήμα και την παλιά Εφορία του Αγ. Δημητρίου.

Υπάρχει εύκολη πρόσβαση μεσω MMM και ευκολία parking. Επίσης υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης ατόμων με κινητικά προβλήματα μιας και υπάρχει ειδική πρόσβαση για άτομα με κινητικά προβλήματα και ΑΜΕΑ μέσω ράμπας, σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία. Το ιατρείο είναι πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΥΥ για ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων.

Στο ιατρείο γίνονται θεραπευτικές πράξεις που αφορούν όλες τις ηλικίες, από παιδιά μέχρι υπερήλικες.
 
 
 
 
Συνεργάζομαι με εξειδικευμένους συναδέλφους (περιοδοντολόγο, ενδοδοντιστή, παιδοδοντίατρο, στοματολόγο), όποτε κρίνεται απαραίτητο προκειμένου να εξυπηρετηθούν πιο σύνθετα περιστατικά.

Υπάρχει και η δυνατότητα εξυπηρέτησης κατοίκον σε ηλικιωμένους και άτομα με κινητικά προβλήματα ή ΑΜΕΑ κατόπιν συνεννόησης με τη χρήση φορητής οδοντιατρικής μονάδας.
 
 
 
 
 
Η διεύθυνση του ιατρείου είναι Αργοστολίου 41, στον Άγιο Δημήτριο. Η οδος Aργοστολίου ξεκινάει από τον Άλιμο στο ύψος του Shopping House.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μου για οποιαδήποτε απορία και κλείστε το ραντεβού σας!